1 min. čitanja

Mrtav pijan po Starigradu vozio bez vozačkog ispita i u suprotnom smjeru

Mrtav pijan po Starigradu vozio bez vozačkog ispita i u suprotnom smjeru
Foto: Pixabay

STARIGRAD – U Starigradu bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 2,25 promila vozio u zabranjenom smjeru, a drugi u Zadru bez položenog vozačkog ispita za vrijeme zabrane upravljanja vozilom

Sinoć, 03. ožujka u 23,15 sati, policijski službenici Policijske postaje Obrovac su prilikom nadzora prometa u Starigradu zaustavili 51-godišnjaka kako  upravlja osobnim vozilom zadarskih registracijskih oznaka, vozeći jednosmjernom ulicom u zabranjenom smjeru.

Obavljenim nadzorom vozila i vozača, utvrđeno je kako upravlja Mercedes-om prije stjecanja prava na upravljanje te pod utjecajem alkohola od 2,25 promila.
Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, gdje je zadržan do otrežnjena.

Danas je zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama  prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Jutros, 04. ožujka u 07,20 sati, policijski službenici Postaje prometne policije Zadar su na ulici Hrvatskog sabora u Zadru zaustavili 35-godišnjaka kako  upravlja osobnim vozilom zadarskih registracijskih oznaka prije stjecanja prava na upravljanje te u vrijeme dok mu je zbog počinjenih prometnih prekršaja bila izrečena zabrana upravljanja vozilom.

Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, nakon čega je uz optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru, gdje mu je određena mjera zadržavanja te je predan u Zatvor u Zadru.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.