1 min. čitanja

Lučka uprava Zadar raspisala javni natječaj za novog ravnatelja

Lučka uprava Zadar raspisala javni natječaj za novog ravnatelja
Foto: Pixabay

ZADAR – Lučka uprava Zadar (LUZ) danas je objavila natječaj za ravnateljsko mjesto koje je upražnjeno, nakon što je prošlog mjeseca iznenada otišao Robert Škifić, sedam mjeseci nakon početka drugog mandata.

Upravno vijeće na čelu sa županom Božidarom Longinom koji je ujedno i predsjednik natječajne komisije, izabrat će novog ravnatelja. Do tada je odlukom Upravnog vijeća privremeni ravnatelj Đoni Štambuk, kao dosadašnji pomoćnik ravnatelja, objavio primopredaju. Zbog toga i objava natječaja kasni za jedan tjedan u odnosu na najavu iz LUZ-a.

Natječajem se traži osoba koja mora zadovoljiti formalne uvjete: diploma tehničkog, pravnog, nautičkog ili ekonomskog smjera, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima, aktivno poznavanje engleskog jezika u konverzaciji i pisanju..

Kandidati koji ispunjavaju propisane uvjete bit će obaviješteni o terminu prezentiranja prijedloga najpovoljnijih temeljnih načela ustrojstva Lučke uprave i programa rada za razdoblje od četiri godine.

Prijave na natječaj, uz dokaz o ispunjavanju natječajnih uvjeta, šalju se na adresu: Lučka uprava Zadar, Gaženička cesta 28 C, 23000 Zadar s naznakom: „Natječaj za ravnatelja Lučke uprave Zadar – ne otvarati“. Rok za podnošenje prijava je 15 dana od objave natječaja. u.

Na prošlom natječaju bilo je dvoje kandidata, a na onom prije pet godina kada je izabran Škifić, bilo je više i to kvalitenih kandidata, prisjećaju se neki članovi Upravnog vijeća.

Tko će u narednom četverogodišnjem mandatu voditi Lučku upravu Zadar, moglo bi se znati krajem ovog mjeseca.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.