1 min. čitanja

Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita

Park prirode Vransko jezero organizira polaganje ribičkog ispita
Foto: PP Vransko jezero

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero organizira ispitni rok za polaganje ribičkog ispita, a bez kojeg nije moguće izdavanje godišnje dozvole za obavljanje sportskog ribolova.

Ispitni rok održat će se 10. travnja, u 11 sati u Turističko-informativnom centru Biograd na Moru (Trg hrvatskih velikana 20, Biograd). Svi ribiči stariji od 15 godina koji još nisu položili ribički ispit mogu se prijaviti za polaganje na email: strucna.sluzba@pp-vransko-jezero.hr ili na 023/383-181 ili osobno u uredu Parka prirode u Biogradu (Kralja Petra Svačića 2, zgrada tržnice).

Ispit u trajanju od 60 minuta provest će povjerenstvo Športsko-ribolovnog saveza Splitsko-dalmatinske županije. Naknada za ribički ispit iznosi 200,00 kn, a uplata se obavlja kod povjerenstva neposredno pred polaganje ispita.

Nakon položenog ispita, ribiči dobivaju iskaznicu – uvjerenje o položenom ribičkom ispitu, koje vrijedi trajno i neophodno je za kupnju godišnjih ribičkih dozvola kod svih ovlaštenika ribolovnog prava u Hrvatskoj.

Detalji natječaja nalaze se na web stranici Parka prirode Vransko jezero.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.