1 min. čitanja

Na požarištu pronađeno tijelo muškarca – Nastradao tijekom paljenja vatre na otvorenom

Na požarištu pronađeno tijelo muškarca – Nastradao tijekom paljenja vatre na otvorenom
Foto: Pixabay/Ilustracija

FUŽINE – Stravičan prizor zatekao je jučer vatrogasce tijekom gašenja požara na području Fužina. Na požarištu u zatekli mrtvo tijelo 74-godišnjeg muškarca.

Primorsko-goranska policija javlja kako je riječ o 74-godišnjaku koji je čistio drvne sortimente i spaljivao smeće uslijed čega je došlo do zapaljenja niskog raslinja i okolne trave. Požar su ugasili pripadnici DVD Vrata, Lič i Fužine.

Tijelo preminulog prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Zabilježeno je još nekoliko požara na otvorenom području, a najveći među njima dogodio se na crikveničkom području. Do požara je došlo oko 14,30 sati uslijed paljenja niskog raslinja i suhog granja na zemljištu pokraj vikend kuće. U jednom trenutku vatra se počela nekontrolirano širiti u smjeru drvarnice u blizini vikend kuće te je zahvatila drva za ogrjev. Požar su ugasili vatrogasci DVD Novi Vinodolski. U požaru su izgorjela drva za ogrjev i dio drvarnice, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 3.000,00 kuna.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.