1 min. čitanja

Istarska županija nabavlja vatrogasnu brodicu

Istarska županija nabavlja vatrogasnu brodicu
Photo: Youtube/Screenshot Ilustracija

PULA – Istarska županija pokrenula je postupak nabave brodice za potrebe vatrogastva na moru u okviru projekta FIRESPILL, financiranog iz programa prekogranične suradnje Italija – Hrvatska INTERREG.

Procijenjena vrijednost javne nabave iznosi 1.400.000,00 kuna bez PDV-a, a u tu cijenu moraju biti uračunati svi troškovi i popusti koji uključuju: dobavu, transport, montažu i testiranje – stavljanje opreme u pogon što uključuje sav materijal, njegovu ugradnju te provjeru funkcionalnosti i ispravnosti isporučene opreme, te primopredaju robe i dokumentacije od strane nadzora ili predstavnika naručitelja.

U tekstu javne nabave, između ostalog, stoji da gospodarski subjekt koji se prijavljuje na ovaj natječaj mora dokazati sposobnost za obavljanje profesionalne djelatnosti, zatim ekonomsku i financijsku sposobnost te tehničku i stručnu sposobnost.

Kriterij za odabir ponude je ekonomski najpovoljnija ponuda, a naručitelj će u sklopu tog kriterija vrednovati cijenu ponude te trajanje jamstvenih rokova za pogonske motore i cijelu brodicu. U slučaju da su dvije ili više valjanih ponuda jednako rangirane prema kriteriju za odabir ponude, Istarska županija će odabrati ponudu koja je zaprimljena ranije.

Primopredaja brodice će se izvršiti u akvatoriju Pulskog zaljeva, a planirani rok za izvršenje ugovora je 6 mjeseci od dana sklapanja ugovora o javnoj nabavi robe.

Tekst javne nabave objavljen je u Narodnim novinama, a više informacija možete pronaći i na web stranici Istarske županije.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.