1 min. čitanja

BLAGDANSKE GUŽVE IZ SUPETRA Kolona automobila koji ulaze na trajekt je ogromna

BLAGDANSKE GUŽVE IZ SUPETRA Kolona automobila koji ulaze na trajekt je ogromna
Foto: Dalmacija Danas / B.G.

SUPETAR –  Jadrolinija polako ulazi u dobru sezonu. Pri kraju blagdana, u splitskoj trajektnoj luci osjetno je pojačan promet.

Velika gužva je trenutno i u Supetru. Red automobila koji čekaju za ući u trajekt je toliki da će neki od njih morati sačekati idući trajekt. Ovo nije ništa čudno s obzirom na to da danas završava produženi vikend i mnogi koji su uskrsne blagdane proveli na Braču, sutra se ipak moraju vratiti na posao i u svakodnevicu.

– Sve je dobro prošlo, zadovoljni smo. Preko 25.000 putnika, preko 5.000 vozila kroz ovaj vikend. Za sada se sve odvija prema redu plovidbe – za Dalmaciju Danas kažu iz Jadrolinije.

– Ima nešto gužve iz Supetra za Split pa ćemo vidjeti kako će se sve dalje odvijati tijekom dana. Polako idemo prema dobroj sezoni. A što se tiče poskupljenja karata, tako je kako je – rekla je Jelena Ivulić, koordinatorica iz Jadrolinije.

Čitatelj je poslao sliku gužve koja ja vladala u supetarskoj luci pred ukrcaj na trajekt, te se požalio kako se boji da neće stati na ovaj trajekt, te da će morati pričekati sljedeći.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.