1 min. čitanja

OTOČANI BIJESNI; “Čekali smo satima s bebom, nigdje nije objavljeno da je linija otkazana”

OTOČANI BIJESNI; “Čekali smo satima s bebom, nigdje nije objavljeno da je linija otkazana”
Foto: Youtube / Screenshot / Ilustracija

OREBIĆ/KORČULA – Nedjelja je donijela brojne probleme u cestovnom i pomorskom prometu. Olujna bura koja je imala i orkanske udare glavobolje je zadala otočanima koji su jučer bili uskraćeni za brojne linije.

U noći s nedjelje na ponedjeljak javio nam se čitatelj koji je imao neugodno iskustvo s trajektom koji plovi između Orebića na Pelješcu i Korčule. Barem je trebao ploviti, no očito je i njega bura privezala u luku, no problem je bio taj da nigdje na internetu nije objavljena obavijest o tome da je linija otkazana.

– Na stranicama HAK-a niti jednom riječju se ne spominje da je u prekidu linija između Orebića i Korčule – uvodno će Korčulanin.

Kaže da je zbog vremenskih neprilika automobilom krenuo u nedjelju u 12 sati iz Krapine, piše Dalmacija danas.

– Žurio sam da uspijem uhvatiti trajekt u 22:30. Noćas sam trebao raditi u pekari, ujutro vozim kruh i nema me tko mijenjati. Beba mi je u autu, žena je presvlači na prednjem sjedalu jer mi je auto puno. Trajekta nema, trebao sam biti doma do 23:30, ali ništa od toga – žali se čitatelj.

Kaže da mu je djelatnica je na info pultu rekla da je trajektna linija u prekidu do daljnjeg.

– Zvao sam Jadroliniju u Splitu, u Rijeci. Rekli su mi da oni ne znaju da je trajektna linija u prekidu i da njima piše da uredno plovi. Poslao sam čak mail i resornom ministru jer ovo je nedopustivo ponašanje prema putnicima i građanima – zaključuje čitatelj.

Inače, njegovu sudbinu dijelilo je još desetak putnika koji su čekali s vozilima u Orebiću. Na red na ukrcaj došli su tek pola sata iza ponoći.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.