1 min. čitanja

S Paiškom regatom do Starog Grada na Hvaru

S Paiškom regatom do Starog Grada na Hvaru
Foto: Facebook / JK Labud

STARI GRAD – Paiška regata ove se godine jedri od 29. travnja do 1.svibnja na standardnoj ruti Split-Stari Grad (Hvar)–Split, uz start u petak 29.4. u 10 sati.

Gostoljubivost domaćina, mještana Starog Grada na čelu s gradonačelnikom Antoniom Škarpom , te turističke zajednice Staroga grada, će se zahvaljujući prestanku Covid mjera ove godine moći pokazati u punom sjaju. Tako je za sve jedriličare u regati po dolasku u Stari Grad u petak, osigurana spiza dobrodošlice uz domaću pismu i glazbenu pratnju. Subotu ujutro ispunit će užitak sudjelovanja ili praćenja regate u zaljevu, a večernji termin rezerviran je za koncert splitskog rock banda, čije vam ime još nećemo otkriti. Sve ovo pravi je mamac za sudjelovanje na regati kojem ćemo pridodati i vrećice s poklonima pokrovitelja regate Raiffeisen leasinga svim posadama.

Prijavu još uvijek možete obaviti online, OVDJE.

Po mulima lučica osjeća se živost, pripremaju se jedrilice, pregledavaju se jedra, evidentna je motivacija jedriličara da nakon COVID zime ponovno isplove, prema prelijepom „Paizu“. Gradonačelnik Antonio Škarpa raduje se otvaranju sezone krajem travnja uz PAIŠKU REGATU, te ističe: Raduje broj prijava u prvim danima najave regate, pa će ovogodišnja”Paiška” s popuštanjem epidemioloških mjera moći predstaviti Stari Grad u punom sjaju.

Raiffeisen leasing potvrdio je pokroviteljstvo nad regatom koja se jedri prema Starom Gradu koji je iznimno privlačan jedriličarima, te će i ove godine podržati ideju da u predsezoni jedriličari uživaju u svemu što Stari Grad ali i cijeli otok Hvar nude. Susretljivost te pomoć Županijske lučke Uprave i Lučke kapetanije Split, koji uvijek rado daju potporu j.k. Labud u organizaciji regata, i ovaj put se pokazala na visokoj razini.

Medijski pokrovitelj Paiške regate je Morski HR.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.