2 min. čitanja

Uspješno završena 2. PAIŠKA REGATA

Uspješno završena 2. PAIŠKA REGATA
Mareus – Foto: JK Labud

SPLIT – Završena je Paiška regata koja se jedrila u 2 plova na ruti Split – Stari Grad (Hvar) – Split. Najbrža jedrilica „Paiške regate“ je Polet Furioso sa kormilarom Nikola Dešković iz J.K. Labud, koja je i prošle godine osvojila također ovu titulu. Posadi broda TP52 trebalo je 6:10:09 da odjedri od Splita do Starog Grada i natrag.

Jedrilica Polet Furioso prva je stigla do Starog Grada dok je u drugoj etapi, onoj do Splita, najbrži bio Toto travel tutta Trieste sa kormilarom Mario Hrvoj iz JK Trogir koji je u Split uplovio u 12:41:10.

Polet Furioso u cilju Split -Foto: JK Labud

Direktor regate Damir Skelin ne krije zadovoljstvo zbog uspješno organiziranog drugog izdanja Paiške regate čemu je, osim odličnih vremenskih uvjeta,  pridonijela ugodna atmosfera i gostoprimstvo domaćina u Starom Gradu kao i pomoći Županijske lučke Uprave.

Posada Polet Furioso – Foto: JK Labud

Pobjednici po skupinama su:

POLET FURIOSO i kormilar Nikola Dešković u skupini 0,  SCORPIO i kormilar Krešimir Đakulović u skupini 1, ADIO PAMETI i kormilar Igor Gliha u skupini 2, MAREUS 3 i kormilar Denis Stanojević u skupini 3, MATARAN 32 i kormilar Ivo Matić u skupini 4, ADRIATICA i kormilar Andrej Soos Maceljski u skupini 5 i ŠUFERINA i kormilar Marin Lišić u skupini 7.

All for one (Kuret Karlo) – Foto: JK Labud

Konačne rezultate lako ćete pronaći OVDJE.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.