1 min. čitanja

Zlatni Grand PRix kampanji “1100 kilometara za 1100 terapija” za bračku djecu s teškoćama u razvoju

Zlatni Grand PRix kampanji “1100 kilometara za 1100 terapija” za bračku djecu s teškoćama u razvoju
Foto: Youtube / Screenshot

BRAČ – Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) dodijelila je zlatni Grand PRix kampanji “1100 kilometara za 1100 terapija” koja je prikupila 170 tisuća kuna za besplatne terapije djeci s teškoćama u razvoju na otoku Braču.

Kampanju su predvodila dvojica bračkih planinara Ranko Dragičević i Daniel Lončar, u suradnji s Udrugom roditelja djece s teškoćama u razvoju “Brački pupoljci” i agencijom CTA komunikacije, iz koje su o tome u utorak uputili priopćenje.

Njih dvojica su u proljeće prošle godine unutar 49 dana propješačili 1100 kilometara najzahtjevnije hrvatske pješačke rute “Via Adriatica” od rta Kamenjak do Prevlake i na taj način pozivali građane na donaciju novca za besplatne terapije na Braču za djecu s teškoćama u razvoju.

– Imamo odgovornost da se, barem nakratko, odmaknemo od korporativnih projekata i velikih budžeta te usmjerimo svoje znanje na one skupine koje nažalost nemaju vidljivost kakvu zaslužuju – navela je Valentina Mezdić iz CTA komunikacija.

Ta agencija i udruga “Brački pupoljci” surađuju od 2019. kada su se, u sklopu kampanje “Nešto zbilja važno”, djeci s teškoćama u razvoju sa svih hrvatskih otoka osigurali besplatan trajektni prijevoz na potrebne terapije na kopnu, prenosi HRT.

Iz te je suradnje, kojom je prije tri godine u spomenutoj kampanji izborena promjena Zakona o prijevozu u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu, proizašla i ovogodišnja sedma komunikacijska nagrada.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.