1 min. čitanja

FOTO: KORNATI CUP Regata kroz najljepši europski arhipelag

FOTO: KORNATI CUP Regata kroz najljepši europski arhipelag
Foto: Boris Kačan / Velimir Bešić

MURTER – Završila je ovogodišnja regata KORNATI KUP, organizirana nakon pauze od dvije godine zbog Korona virusa. Regata ima tradiciju preko trideset godina u organizaciji jedriličarskog kluba Kornat iz Murtera, a ove godine su je pratila dva fotografa portala Morski HR, Velimir Bešić i Boris Kačan.

Posljednje 22 godine partner Jedriličarskog kluba Kornat  u organizaciji regate je PITTER yachtcharter. Većina jedriličara je iz Austrije, Njemačke, Švicarske i Nizozemske.  Među sudionicima regate ima profesionalnih posada pa i bivših olimpiskih pobjednika, a regata se takođe koristi kao promocija novih modela partnerskih firmi.

Prev 1of14 Next

Kornati kup pruža uz mogućnost uživanja jedrenja u kornatskom arhipelagu, zabavu svaku večer uz živu glazbu na četiri lokacije, Murter – Žut – Biograd – Murter, uz večeru i doručak.

Ove godine bilo je 500 sudionika od kojih je bilo 350 skipera, što je ogromna promocija naše obale, otoka i nautičkog turizma.

Prev 1of15 Next

– Regata je bila meni najbolja do sada,zbog lijepog vremena, povoljnog vjetra, uspješne organizacije i željnosti sudionika koja se primjećivala na svakom koraku, nakon dvije godine apstinencije – rekao nam je gospodin Ante Brzić predstavnik organizatora regate.

Velimir Bešić

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.