Objavljen novi natječaj za izbor ravnatelja Lučke uprave Zadar

Foto: Morski HR

ZADAR – Zadarska Lučka uprava objavila novi natječaj za izbor ravnatelja.

Ravnatelj se imenuje na razdoblje od četiri godine, a može se imenovati osoba koja ispunjava uvjet završenog diplomskog sveučilišnog studija ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij tehničke, pravne, ekonomske ili nautičke struke.

Kandidat mora imati najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima; aktivno poznavanje engleskog jezika u konverzaciji i pisanju; kandidati su dužni prezentirati prijedlog najpovoljnijih temeljnih načela ustrojstva Lučke uprave i program rada za razdoblje od četiri godine.

Za kandidate prijavljene na javni natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete provest će se testiranje radi provjere znanja engleskog jezika za razinu minimalno B1 sukladno Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike, o čemu će kandidati biti naknadno obaviješteni. Ako kandidat ne pristupi testiranju, smatra se da je povukao prijavu na javni natječaj.

Natječaj je otvoren 15 dana.

Podsjetimo, prije tri mjeseca, a samo sedam mjeseci nakon početka drugog mandata, ostavku na radno mjesto ravnatelja dao je Robert Škifić. Prije dva tjedna prvi natječaj za izbor novog ravnatelja je poništen zbog formalnih razloga, a nije obavljena ni provjera znanja iz engleskog jezika.