1 min. čitanja

Ovog ljeta 6 linija prema zračnoj luci na Braču

Ovog ljeta 6 linija prema zračnoj luci na Braču
Foto: Croatian Aviation / Najavljene linije s Brača u ovogodišnjem ljetnom redu letenja

Zračna luka na Braču u travnju ove godine prihvatila je i otpremila 137 putnika, od kojih je većina bila na domaćoj liniji za Zagreb koja je tek krenula s prometovanjem. Za ljetni red letenja ove godine najavljeno je 6 linija prema ovoj zračnoj luci.

Zračna luka Brač u ljetnom redu letenja ove godine bit će ponovno direktno povezana sa Zagrebom redovnom PSO linijom nacionalnog avioprijevoznika, Croatia Airlinesa, linija je već u prometu svakog utorka i subote, a Croatia Airlines će iz ove hrvatske zračne luke obavljati niz charter letova prema Austriji i Slovačkoj, baš kao i prošlog ljeta.

Croatia Naviation piše da će uz najavljene linije SkyAlpsa prema Bolzanu i Milanu (Bergamo) koje će u prometu biti od sredine svibnja odnosno početka srpnja, Brač imati i redovne charter letove Croatia Airlinesa prema Linzu i Grazu.

Charter linija prema Grazu kreće uskoro, već 14. svibnja, dok linija prema Linzu kreće s prometovanjem 21. svibnja. Croatia Airlines ponovno će prometovati na charter liniji između Bratislave i Brača, od početka srpnja ove godine.

Što se tiče najavljenih redovnih i charter letova, s početkom srpnja subotom će na Braču biti prometno, najavljeno je po 6 slijetanja i 6 polijetanja prema navedenim odredištima.

Brač je u prva četiri mjeseca ove godine ukupno prihvatio i otpremio 195 putnika, a brojke će značajnije rasti već u svibnju.

Z.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.