1 min. čitanja

Tradicionalna regata Sv. Vid ove godine u novom terminu

Tradicionalna regata Sv. Vid ove godine u novom terminu
Foto: JK 3. Maj Rijeka

RIJEKA – Regata “Sv.Vid” u organizaciji Jedriličarskog kluba “3.  Maj” Rijeka, ove godine će se održati u novom terminu. Naime, u nadi da će u svibnju biti pogodniji  vremenski uvjeti za jedrenje, dvodnevna regata bit će održana u subotu i nedjelju,  14. i 15. svibnja 2022. godine. Inače, do sada je to uvijek bilo za vikend oko blagdana sv. Vida.

Jedriličarski klub “3. Maj”, kao nositelj omladinskog jedrenja u gradu Rijeci, od 2004.  godine organizira regatu “Sv. Vid” u kategorijama Optimist, ILCA 4 i ILCA 6, jedri se u  akvatoriju ispred brodogradilišta “3. Maj” i Kantride.

Planirano je 5 plovova. Start prvog plova zakazan je za subotu, 14. svibnja 2022.  godine u 11 sati, a prije svega će ovisiti o vremenskim uvjetima i vjetru na regatnom  polju. U nedjelju, 15. svibnja 2022. godine, poslijednjeg dana regate, oko 14 sati  planirana je podjela medalja za najbolje jedriličare u svojim kategorijama.

Podjela medalja te sve vezano za regatu odvijati će se u lučici “Brgudi” koja se nalazi  uz zapadni ulaz u brodogradilište “3. maj”, odnosno ispod Sportskog parka na Kantridi.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.