VIDEO Žestoka pucnjava ispred pulske Arene uznemirila prolaznike, ljudi u panici počeli bježati

Foto: PU Istarska

PULA – Akcijske scene serije “FBI: Internatonal” snimaju se u centru grada i ispred pulske Arene, a zbog pucnjava koje odjekuju gradom brojni prolaznici koji nisu znali da je riječ o snimanju serije zabrinuto su počeli bježati iz kafića i sklanjati se na sigurno, piše Večernji list

U Puli je ovaj tjedan započelo snimanje serije “FBI: International” iza koje stoje Dick Wolf i Derek Haas. Dick Wolf je između ostalog poznat i po slavnoj seriji Zakon i red, kao i nizu drugih ostvarenja, a FBI International nastavak je franšize o FBI-ju, u kojem se tematiziraju akcije van Sjedinjenih Američkih Država.

Akcijske scene snimaju se u centru grada i ispred pulske Arene, a zbog pucnjava koje odjekuju gradom brojni prolaznici koji nisu znali da je riječ o snimanju serije zabrinuto su počeli bježati iz kafića. Radnja serije odvija se upravo u Puli u kojoj se i snima, a u glavne uloge imaju Luke Kleintank, Heida Reed, Carter Redwood, Vanessa Vidotto i Alexandra Paul koje će gledatelji imati priliku u ulogama elitnih FBI agenata.

U seriji je angažirano i više od 300 lokalnih statista koji su morali proći casting, odnosno audiciju, koja je već prvog dana izazvala veliki interes.

Inače, američka krimi serija,  koja je spin off serije “FBI”,  trebala bi krenuti s emitiranjem krajem rujna ove godine, no još ne znamo koja će ga od televizijskih kuća otkupiti. Serija trenutno ima  prosječnu ocjenu 6.3/10 na Internet Movie Databaseu.

I.B.