1 min. čitanja

Fiumanka otvara svoj regatni ured u Rijeci

Fiumanka otvara svoj regatni ured u Rijeci
Foto: Fiumanka PR

U ponedjeljak 16. svibnja 2022. s početkom u 11:30 sati na Škurinjama, na adresi Osječka 67A, bit će otvoren regatni ured 23. Fiumanke i predstavljen sportski dio programa najvećeg  jedriličarskog događaja na Kvarneru.

U predstavljanju programa sudjelovat će Gordana Bastiančić iz Riječkog sportskog saveza, Tamara Puschmann iz Sveučilišta u Rijeci, Enrico Marotti najtrofejniji član i predstavnik DSNM Volosko, Igor Tomažić, podpredsjednik VOP SUP Teama, Tin Matulja i Željko Perović, višestruki pobjednici Fiumanki, voditelj Dechatlon centra u Rijeci Stefan Weidlich i organizatori Fiumanke.

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od najvećeg kvarnerskog i hrvatskog praznika pod jedrima koji će od 7. do 12. lipnja u Rijeku i Riječki zaljev privući brojne zaljubljenike u sport, more i jedrenje. U prostorima na Škurinjama bit će otvoren regatni ured 23. Fiumanke i prigodno predstavljen tjedan sporta i zabave koji će ove godine otvoriti prva Studentska regata čiji je organizator Sveučilište u Rijeci.

Uz ona velika jedra, dio programa je i atraktivno dvodnevno windsurf natjecanje u Preluci dok će sportski program Fiumanke zaključiti zanimljive SUP regate u luci kao i prezentacija veslanja Veslačkog kluba Rijeka. Pozivnicu na onu veliku Fiumanku uputit će višestruki pobjednici nekih od njezinih prethodnih izdanja i organizatori Fiumanke.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.