1 min. čitanja

Norveški prognostičari najavili drastičnu promjenu – Temperatura na Jadranu s 31 pada na 15 stupnjeva!

Norveški prognostičari najavili drastičnu promjenu – Temperatura na Jadranu s 31 pada na 15 stupnjeva!
Foto: Saša Čuka

Pripremite se svi meteoropati i oni kojima posao ovisi o vremenu: u sljedećih desetak dana, prema prognozi Norwegian weathera, slijedi nam pravi temperaturni vrtuljak tijekom kojega ćemo s 31 Celzijevog stupnja u samo šest dana početak novog tjedna dočekati na niskih 11 do 15, uz kišu, oblake i atmosferu koja će posjećati na debelu jesen.

Naime, prema norveškoj prognozi, temperature bi u utorak 24. svibnja trebale doseći visokih 31 stupanj, a onda će danima polako padati da bi nas u ponedjeljak 30. svibnja dočekalo snažno zahlađenje s temperaturama od 11 do maksimalno 15 stupnjeva.

To će zahlađenje stići već sa sljedećom nedjeljom kad bi najviša temperatura trebala iznositi 16 stupnjeva, također uz kišu dok će u subotu temperatura još biti maksimalno 27, ali uz oblačno vrijeme, prenosi Jutarnji list.

Najviša temperatura u ponedjeljak 30. svibnja tako bi mogla biti jednaka najnižoj u utorak 25. svibnja, što najbolje svjedoči koliko je klima prevrtljiva. Ili pak vremenska prognoza neuvjerljiva.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.