3 min. čitanja

Dekorativni predmeti koji će unijeti dašak svježine i stila u vaš dom

Dekorativni predmeti koji će unijeti dašak svježine i stila u vaš dom
Foto: PROMO

Kada uređujete ili preuređujete svoj dom, možete doći do točke kada se zapitate „Što još mogu ubaciti?“. Iskoristili ste maksimalnu količinu fotografija koju želite prikazati i imate više svijeća od lokalnog butika, pa koji drugi kućni dekor ili predmete možete upotrijebiti da ukrasite svoju kuću kako biste joj pridodali taj ugodni osjećaj doma?

To je borba koju smo doživjeli mnogo puta, zbog čega smo sastavili ovaj popis najboljih predmeta u uređenju doma. Kad god imamo neki aranžman koji nedostaje ili sobu koja izgleda pomalo oskudno, vraćamo se na ovaj popis za inspiraciju o tome što još možemo koristiti u prostoru. Nadamo se da će vam ovaj popis pomoći sljedeći put kada budete imali dekoratersku blokadu.

Vaze

Prvo, ono najlogičnije – vaze. Staklo ili keramika, metal ili beton, danas na tržištu nema manjka u izboru vaza! Ovisno o veličini i stilu vaše vaze, one mogu izgledati nevjerojatno kao samostalni predmeti (kao što je velika vaza ispunjena osušenim granama na kredencu) ili se lijepo uklopiti u stilizirani aranžman. Jednostavne i lijepe vaze, kao i mnogo drugih inovativnih dekoracija za dom možete pronaći u Kik katalogu po dostupnim cijenama.

Makrame

Znamo da su ljudi prije nekoliko godina pomalo poludjeli za makrameom. Još uvijek volimo makrame zidnu vješalicu ili viseću posudu. Makrame posebno pristaje interijerima u boho stilu i eklektičnom stilu, ali također izgleda fantastično u domu morskog stila.

Foto: PROMO

Ogledala

Odbijte svjetlost ili stvorite iluziju većeg prostora strateški postavljenim ogledalom.

Keramičke posude ili skulpture

Imamo ozbiljnu opsesiju keramičkim komadima i tko nam može zamjeriti?! U svijetlo glaziranoj ili neglaziranoj prirodnoj glini, postoji nešto tako posebno u ručno rađenoj ljepoti keramike. Pronađite funkcionalan komad, kao što je svijećnjak ili zdjela, ili jednostavno nabavite skulpturu radi umjetničkog doživljaja.

Knjige

Dodajte prostoru u kojem obitavate onaj domaći osjećaj i pokažite svoje osobne interese uz izložene knjige. Izgledat će sjajno na polici za knjige (očito!), na stoliću za kavu, noćnom ormariću i na bilo kojoj drugoj površini gdje ih odlučite staviti.

Foto: PROMO

Sobne biljke

Nikada ne možete imati previše sobnih biljaka. Činjenica. I nikad nije postojao bolji izbor elegantnih posuda za izlaganje vaših sobnih biljaka!

Ovčja koža

Ovčja koža je otporna, topla, ali prirodno rashlađuje i izdržljiva je, što je čini savršenom opcijom za tepih. Izrađuje se od kože i vune ovce. To su nusproizvodi iz prehrambene industrije koji bi inače bili bačeni. Prevučene preko klupe, preko stolice ili na podu vašeg kutka, ovčje kože izgledaju i dodaju nevjerojatan osjećaj.

Daske za pribadače

Od kružnog do lučnog oblika, šesterokutnog ili nečeg drugog, daske su daleko napredovale! Ostanite organizirani i dodajte dozu stila svom domu uz dasku za pribadače.

Osušeni cvjetni aranžmani

Suho cvijeće je u velikom trendu, a jasno je i zašto. Uz osušene cvjetove, travu, stabljike, bobice i mahune na prekrasan i dugotrajan način unesite prirodnu ljepotu u vaš dom.

Foto: PROMO

Drveni dekor

Vijenac drvenih perli na stoliću dnevnog boravka u primorskom stilu, drvena kugla na suvremenoj polici za knjige ili komad drva pretvoren u prekrasnu drvenu skulpturu –  postoji mnoštvo načina na koje možete ubaciti drveni dekor u svoj dom. Drvo je prirodni materijal koji dodaje osjećaj povezanosti s prirodom. To je također izvrstan način miješanja vrsta materijala koje koristite.

Gramofon i ploče

Gramofoni su super i ako imate dovoljno sreće da ih posjedujete, svakako izložite svoje ploče! Slično knjigama, izlizane korice dodaju karakter domu i pokazuju vaš individualni ukus.

Foto: PROMO

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.