1 min. čitanja

VIDEO Zapalio se kruzer na Karibima

VIDEO Zapalio se kruzer na Karibima
Foto: Twitter

Neugodno iskustvo doživjeli su jučer ujutro putnici kruzera Carnival Freedom, na kojem je nedugo nakon pristajanja u luku Grand Turk na otocima Turks i Caicos izbio požar. Vatra je buknula u jednom od dimnjaka, a sreća u nesreći je što nitko nije stradao.

Fotografije brodskog dimnjaka u plamenu preplavile su društvene mreže. Putnici Carnival Freedoma, ali i drugih brodova koji su se u trenutku požara našli u luci, snimili su crni gusti dim i veliki plamen koji suklja iz jednog od dimnjaka. Putnici s drugih brodova navodno su vikali putnicima kruzera zahvaćenog plamenom da im iznad glava gori vatra.

Brzom intervencijom vatrogasne ekipe plamen je ubrzo ugašen, a što je izazvalo požar tek se treba utvrditi.

U trenutku izbijanja požara na brodu se nalazilo 2504 putnika i 972 člana posade. Za sve njih kompanija Carnival Cruise Line osigurala je prijevoz do Miamija svojim drugim kruzerom Carnival Conquestom, koji će umjesto na redovito putovanje na koje je trebao isploviti danas, biti upućen u Grand Turk kako bi prevezao oštećene putnike natrag do Miamija. Iz kompanije su priopćili da će Carnival Conquest na svoju redovitu rutu krenuti 31. svibnja. Nisu naveli hoće li i u kojem obliku pokriti štetu putnicima kruzera Carnival Freedom kojima je putovanje završilo ranije nego su očekivali.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.