1 min. čitanja

Policija privela pijane turiste koji su napali vozača autobusa

Policija privela pijane turiste koji su napali vozača autobusa
Foto: PU Istarska/Ilustracija

PULA – Pulska policija privela je četvoricu njemačkih turista koji su jučer poslijepodne prvo verbalno, a potom i fizički napali vozača turističkog autobusa.

Policija je jučer oko 13,50 sati zaprimila dojavu o napadu na vozača autobusa na raskrižju Ulice Riva i Ulice Sv. Ivana. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je sukob izbio kada je ispred turističkog autobusa, kojim je upravljao 38-godišnjak, iznenada iskočio 35-godišnji njemački državljanin, pri čemu je vozač autobusa morao naglo zakočiti.

Tada je 35-godišnjak koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,43 promila počeo vikati i vrijeđati vozača te ga je u jednom trenutku fizički napao. Kada je vozač autobusa rekao da će pozvati policiju, u verbalni sukob uključila su se još trojica njemačkih državljana nakon čega su se udaljili. U događaju, na sreću, nitko nije ozlijeđen.

Policija je ubrzo reagirala pa su pripiti turisti ubrzo pronađeni i dovedeni u prostorije policijske postaje. Protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.