1 min. čitanja

MORSKI BLAGDAN S OPTIMISTIMA Sveti Ante u Mutograsu, u Općini Podstrana

MORSKI BLAGDAN S OPTIMISTIMA Sveti Ante u Mutograsu, u Općini Podstrana
Foto: JK Podstrana

PODSTRANA – I ovu godinu su, po 16. put, jedriličari Jedriličarskog kluba Podstrana organizirali proslavu “morskog” blagadana Sv. Ante u Mutograsu, u Općini Podstrana.

Četrdesetak “optimista” iz svih splitskih i poljičkih klubova, dan će provesti na moru, na regati “Kup sv. Ante Podstrana 2022”.

– Program započinje u 10 sati. A do kada će trajati? Dok nam ne dosadi. Glavni događaj dana je regata malih ‘optimista’, a prije i poslije održat će se natjecanje u SUP-ovima i kajacima. Kao i svaku godinu, za zabavu je zadužen DJ i ‘živa’ glazba – ispričao je za Dalmaciju danas dugogodišnji član JK Podstrana i iskusni jedriličar u mnogim klasama, Nikola Aljinović.

Otkriva da će biti i lipe spize dalmatinske, a ni nepca neće ostati suha. Spiza i piće, kao i parking su za sve besplatni.

JK Podstrana će natjecatelje koji zauzmu prva tri mjesta u kategorijama “optimisti”, SUP-ovi i kajaci dodijeliti prigodne nagrade.

Na pitanje kakav odaziv ljudi očekuju s obzirom da višegodišnje iskustvo organizacije “Kupa sv. Ante Podstrana”, odgovara:

– Posebni su gosti ovog događaja štićenici Dječjeg doma Maestral i izbjeglice i iz Ukrajine smješteni na području općine Podstrana, ali i Splita. Dakle, očekujemo 100-tinjak djece i naših sumještana. Naravno, svi su dobrodošli – rekao je za Dalmaciju danas iskusni jedriličar Nikola.

JK Podstrana se zahvaljuje Općini Podstrana i Turističkoj zajednici Općine Podstrana na odličnoj suradnji i pomoći oko realizacije “Kupa sv. Ante 2022.”.

Veselo će biti danas ispred prostorija JK Podstrana u Mutograsu.

Heni Bulić Popadić

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.