Mladić kao od majke rođen trčkarao splitskim Bačvicama

Foto: Čitatelj / DD

SPLIT – Turističke brojke govore da je Split iznimno uspješno ušao u novu sezonu, a optimisti navode da, nastave li se trendovi, turističke brojke možda budu i bolje od do sada rekordne 2019.

Kada je u pitanju splitska plaža Bačvice, posjetitelja ne nedostaje, pa čak i zimi. U carstvu piciginaša uvijek je živo, pa i na nekonvencionalne načine.

Tako je prije koji dan jedan mladić stigao na plažu – potpuno gol, javlja Dalmacija danas. Nije mu to bilo dovoljno pa je kao od majke rođen napravio đir plićakom, pokazao muškost tamošnjim piciginašima, pa se vratio trčkarati po plaži da bi konačno završio u pregradi namijenjenom preoblačenju.

U Splitu je kažnjivo po javnim površinama šetati u kupaćima i sličnoj oskudnoj odjeći, a ne moramo posebno napominjati da je na plažama, osim onima na kojima je nudizam izričito dopušten, zabranjeno biti gol.

No ovom mladiću, za kojeg ne znamo je li furešti ili “naš”, biti gol u javnosti ne predstavlja ni najmanji problem. Fotografiju smijete pogledati, zamaglili smo sve sporne dijelove.

D.G.