1 min. čitanja

NEMA ŠALE Grad će kazniti ekipu koja je bez odobrenja donijela stol i stolice na Stradun

NEMA ŠALE Grad će kazniti ekipu koja je bez odobrenja donijela stol i stolice na Stradun
Foto: Pixabay/Ilustracija

DUBROVNIK – Red se mora poštivati, pogotovo komunalni red, osobito na svjetski poznatoj lokaciji kao što je Stradun. Osjetit će to na svojoj koži skupina muškaraca koja je u subotu navečer donijela stol i stolice na Stradun, čime su nepropisno zauzeli javnu površinu.

Iz Grada su potvrdili kako su službenici Odsjeka za komunalno redarstvo proveli prekršajne izvide u sklopu kojih su utvrdili da je dana 11. lipnja 2022. oko 23.40 sati više muških osoba uzelo stol i stolice iz zatvorenog ugostiteljskih objekta u Zamanjinoj ulici te ih premjestili u ulicu Placa bb, na udaljenost od oko dva metra od mjesta gdje su se stol i stolice nalazile.

Navedene osobe su sjedile na navedenoj lokaciji do 12. lipnja oko 00.30 sati nakon čega su vratili stol i stolice na mjesto odakle su ih uzeli. Komunalni redari u potrazi su za nestašnim momcima koji će dobiti kaznu jer su prekršili komunalni red. Nije se izvukao ni vlasnik ugostiteljskog objekta kojemu je izrečeno Pisano upozorenje o kršenju ugovornih odredbi prema kojem će se, u slučaju ponavljanja, postupiti oduzimanjem javne površine.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.