Trojica prijatelja osmislila sefove za plaže – Zainteresirali i strane kupce

Foto: Scfreenshot/Ormarići za plažu

Od ideje do realizacije trebalo im je oko dvije godine, a sada imaju proizvod koji je više nego tražen na plažama diljem Jadrana. Trojica prijatelja osmislila su sefove koji se montiraju na suncobrane, a koji su jedinstven i inovativan proizvod za podizanje sigurnosti na plažama. 

Krešimir Purić, Antonio Dražić, Silvio Superin kreirali su proizvod koji je itekako poželjan na posjećenim plažama, osobito u srcu sezone gdje lukavi kradljivci svakodnevno operiraju i čekaju pravu priliku. Momci su do poslovne ideje došli slučajno, promatrajući stanje na plažama i razbijajući glavu kamo s vrijednim stvarima, poput novčanika ili mobitela, a koje nije preporučljivo ostavljati u torbi bez nadzora.

Pa im je pala na pamet ideja od koje su kasnije razvili unosan biznis, piše Poslovni dnevnik. Prednost je sefova što se jednostavno montiraju jer oblikom i dizajnom odgovaraju različitim promjerima i modelima suncobrana. Također, velika je pozornost, kažu, posvećena kvaliteti. Već su 2018. sa svojim inovativnim proizvodom bili na sajmu Relaks Adria u Opatiji, gdje su ugovorili i svoj prvi posao.

Foto: Ormarići za plažu

Njihovog proizvoda danas ima posvuda – od Rajske plaže na Loparu, do Splita, Makarske, Vrsara, Crikvenice, Krka, a od ove godine njihovi sefovi osiguravat će novčanike turista na plažama u Italiji i Francuskoj.

Momci ne staju pa stalno ulažu u dodatni razvoj proizvoda zbog čega još nisu ostvarili veću dobit. No vjeruju da će njihov proizvod, čiji dizajn su čak i zaštitili, kad tad postati standard na hrvatski, ali i inozemnim plažama.

J.K.