1 min. čitanja

Održana eko akcija ‘Za čisti Pag’

Održana eko akcija ‘Za čisti Pag’
Foto: Eko Pag

PAG – U organizaciji Čistoće Pag d.o.o. i Turističke zajednice Grada Paga jučer je u gradu Pagu održana ekološka akcija u kojoj je sudjelovalo više od 150 učenika iz paške osnovne i srednje škole.

Veselo i radno bilo je na startnoj poziciji, a nakon podjela rukavica, kapa i vode, djeca su u grupama s vodičem prolazila zadanim rutama. Počistili su se predjeli Prosika, Lokunja i cesta prema Starom gradu. Nakon odrađene rute sudionici eko akcije dobili su i zasluženu okrijepu.

Foto: Eko Pag

– Zahvaljujemo ravnateljicama i profesorima Osnovne škole Jurja Dalmatinca i Srednje škole Bartola Kašića na izvrsnoj suradnji. Zahvala ide i Gradskom društvu Crvenog Križa Pag, ekipi iz outdoor tima koji su nam se pridružili i pomogli u organizaciji. Najveća zahvala ide našim
prekrasnim mladim ljudima koji svojim doprinosom i sudjelovanjem na ovakvim događajima čine dobro za svoj Grad. Sretni smo i ponosni na naše mlade koji svojim primjerom pokazuju što znači voljeti svoj grad – izjavile su organizatorice Eko akcije Ana Bukša, direktorica Čistoće Pag i Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice Grada Paga koje su najavile daljnju suradnju i nove eko akcije.

Foto: Eko Pag

U eko akciji prikupljeno je više od 850 kilograma smeća koje su djelatnici Čistoće Pag zbrinuli na odlagalištu.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.