U srcu Istre najavljen 16. po redu jedinstveni Last Minute Open Jazz Festival

Foto: Pixabay / Morski HR

BALE – Šesnaesto po redu izdanje jedinstvenog i osebujnog Last Minute Open Jazz Festivala ponovo će se odviti u samom  srcu ljeta, u srcu Istre, čarobnim Balama, 22. i 23. srpnja., te 5.i 6. kolovoza. 

Festival koji od prvog dana promovira jazz glazbu i kulturu raznolikosti bez granica, organizatori i  brojni prijatelji festivala koji njeguju jazz kao stil života, način učenja, komunikacije, zen turizma,  ponovo su formula za pravu oazu svih željnih doživljaja za sva osjetila i neponovljivo iskustvo za  pamćenje. 

Uz već tradicionalni festivalski bouquet kojeg čine raznoliki stilovi jazza koji se svake godine mogu čuti  sa Trga Tomaso Bembo, organizatori festivala Tomislav Pavleka i Melita Lovričević za svoju vjernu, ali  i novu slobodnu publiku ove godine najavljuju internacionalni program podijeljen po prvi puta na  srpanj i kolovoz. 

Foto: Jazz Festival

Festival podržava Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Ured Predsjednika RH, te  Austrijski kulturni forum, ulaz na sve koncerte je besplatan, a program donosimo u cijelosti: 

PROGRAM OVOGODIŠNJEG FESTIVALA 

PETAK 22.07.  

Szilard Banai & Friends / Mađarska 

SUBOTA 23.07.  

Bosque Sound Community / Srbija

LAST MINUTE OPEN JAZZ FESTIVAL 

PETAK 5.08.  

Leon Brenko Quartet / Hrvatska 

Joinmakers Group / Poljska 

SUBOTA 6.08.  

Michaela RABITSCH & Robert PAWLIK Quartet / Austrija 

https://www.facebook.com/events/4924199804323790 

Više o manifestaciji možete pročitati na Facebooku 1 i Facebooku 2, kao i stranicama organizatora – Kamene priče.

Sponzorirani sadržaj