1 min. čitanja

Mali Lošinj: U požaru izgorjela kuća za odmor

Mali Lošinj: U požaru izgorjela kuća za odmor
Foto: Pixabay/Ilustracija

MALI LOŠINJ – Neoprezno rukovanje kućanskim aparatima uzrok je požara koji je progutao kuću za odmor na području Ćunskog u Malom Lošinju. Na sreću, ozlijeđenih nije bilo, ali materijalna šteta je golema.

Policija je jučer u suradnji s protupožarnim inspektorom završila očevid navedenog požara, za koji su ustanovili da nije uzrokovan tehničkim kvarom. Požar je buknuo dan prije, 29. lipnja oko 14 sati, gasili su ga pripadnici JVP-a i DVD-a Mali Lošinj, a u njemu nije bilo ozlijeđenih osoba.

Požarom je zahvaćena i gotovo potpuno izgorjela kuća za odmor. Točan uzrok te sve okolnosti požara utvrdit će se u nastavku kriminalističkog istraživanja. Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na više stotina tisuća kuna, a oštećena je 79-godišnja hrvatska državljanka.

Policija još jednom apelira na građane, a osobito na turiste, da budu vrlo pažljivi u korištenju plinskih i električnih uređaja u domaćinstvu kako ne bi nepažnjom, odnosno nemarom, doveli do situacije u kojoj mogu izazvati požar s materijalnim, ali i teškim posljedicama opasnim po život.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.