Nestala Britanka pronađena mrtva pored lučkog skladišta u Šibeniku

Foto: HGSS

ŠIBENIK – Prije četiri dana, točnije 27. lipnja u samom centru Šibenika nestala je starija ženska osoba, britanska državljanka. Naime, osoba se udaljila od svoje grupe turista koja je u Šibenik stigla s kruzera i s kojima  je uz pratnju vodiča razgledavala grad.

Ubrzo je Policijskoj upravi šibensko-kninskoj prijavljen njezin nestanak te je pokrenuta potraga. Slijedećeg dana, 28. lupnja na zahtjev policijske uprave u potragu se uključila  i HGSS stanica Šibenik.

Foto: HGSS

Bespilotnom letjelicom HGSS-a pregledano je uže središte grada gdje se po saznanjima djelatnika policije osoba kretala poslije odvajanja od grupe. Međutim, osoba nije pronađena. Kako su djelatnici policije došli do novih saznanja tako je ponovno 30.06. angažirana bespilotna letjelica HGSS-a te je pretraživan teren oko željezničke postaje i luke.

Foto: HGSS

Pregledom snimaka iz letjelice, u neposrednoj blizini lučkog skladišta uočena je osoba. Dolaskom do toga mjesta ustanovljeno je da je to osoba za kojom se tragalo i da je nažalost mrtva, javili su iz šibenskog HGSS-a.

Obitelji i prijateljima izražavamo sućut.

I.B.