1 min. čitanja

Crnogorci na društvenim mrežama ismijavaju “paradajz” turiste

Crnogorci na društvenim mrežama ismijavaju “paradajz” turiste
Foto: Pixabay/Ilustracija

U jeku turističke sezone ne prođe dan da netko šokiran ne objavi na društvenim mrežama fotografiju visokog računa za popijenu kavu s neke top lokacije na Jadranu, a polako su krenule i internet šale na račun raznolikih navika različitih gostiju.

Na Twitteru već neko vrijeme traje rasprava crnogorskih twitteraša pokrenuta ispod fotografije na kojoj se vidi nepoznati muškarac koji pored mora na plaži leži u čarapama.

Čarape na plaži su odlika “paradajz turista”, tvrdi jedna twitterašica podrugljivo nazivajući sve one koji tijekom ljetovanja paze na svaku potrošenu kunu i koji sa sobom nose svoju hranu, aludirajući uglavnom na strane turiste. Objava fotografije izazvala je niz negativnih komentara.

– Gospoda! Imaju osjetljiva stopala pa je sa čarapama lakše po pijesku – napisao je jedan korisnik.

– Vjerojatno im je mozak u tabanima pa su ga pokrili da ga ne opali sunčanica – podrugljivi je komentar drugog korisnika. No ima i onih koji su stali u obranu osobe s fotografije, kritizirajući Crnu Goru.

– Vaša država živi od ovakvih turista. Napravite ljetovališta da ne dolaze Srbi, ono što nudite takve mušterije privlačite. A glupo je svakako ismijavati nekoga samo zato što je obuo čarape; Odmah se zna da su stranci jer da su Crnogorci pored njega bi bila vezana koza; Bogami, ne da trebaju čarape no trebaju čak i HTZ cipele kad vidim kakva je plaža zapuštena – napisali su korisnici ispod objavljene fotografije.

Tko je u pravu, procijenite sami.

J.K.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.