1 min. čitanja

Policija prijavila Emila Tedeschija jer je zaustavio trajekt lažno se predstavljajući da je iz osiguranja premijera

Policija prijavila Emila Tedeschija jer je zaustavio trajekt lažno se predstavljajući da je iz osiguranja premijera
Foto: Screenshot

Kad građani (za)kasne na trajekt, onda obično pričekaju idući. No, kako smo već pisali, sat i pol nije se dalo čekati Emilu Tedeschiju (27), sinu poznatog istoimenog poduzetnika, kada je 13. svibnja ove godine oko 9 sati ujutro žurio na Lošinj.

Ne bi li zaustavio Jadrolinijin trajekt na relaciji Valbiska – Merag, okrenuo je 112 te, lažno se predstavljajući da je iz osiguranja premijera, tražio da policija zaustavi isplovljavanje trajekta. S obzirom na važnost poziva, trajekt je zaustavljen, ali nije dugo trebalo da se utvrdi da pozivatelj laže.

Iz PU primorsko-goranske rekli su za Jutarnji list da je policija zaprimila poziv od osobe koja se predstavila kao službena osoba s ciljem zaustavljanja trajekta.

– Provjerama je utvrđeno da je riječ o 27-godišnjaku koji ne obavlja poslove od državne važnosti, a zbog kojega je trajekt kasnio s isplovljavanjem. Prijavljen je za prekršaj lažnog predstavljanja u pogledu službene dužnosti ili društvene funkcije prema članku 10. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira – ispričali su Jutarnjem iz policije.

Tedeschiju junioru prijeti novčana kazna ili do 30 dana zatvora, o ćemu će odlučiti Općinski sud u Crikvenici na kojem su nam rekli da je predmet u rješavanju. O slučaju je prvi izvijestio Nacional.

D.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Emil Tedeschi nazvao i zaustavio trajekt s Krka za Cres – Lažno se predstavio kao član premijerova osiguranja
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.