1 min. čitanja

Victoria i David Beckham odmaraju u luksuznom kompleksu na Lopudu

Victoria i David Beckham odmaraju u luksuznom kompleksu na Lopudu
Foto: Boris Kačan / Instagram

DUBROVNIK – Victoria i David Beckham s djecom ljetuju na dubrovačkom području. Dubrovački dnevnik doznaje kako je slavni par smješten u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu.

Tamo su ujedno proslavili 11. rođendan svoje kćeri Harper, a fotografiju s proslave objavili su na Instagramu.

Dubrovački dnevnik piše da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazi i osiguranje. Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Francesca von Habsburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Najam luksuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura. Slavni je par ovih dana posjetio i jedan restoran na otoku Šipanu.

Inače, slavni je par ovih dana posjetio restoran na Šipanu, a uvjet za posjet ovih zvijezda bio je – bez fotografiranja.

Victoria i David proslavili 23. godišnjicu braka

Podsjećamo, modna dizajnerica i slavni nogometaš prije nekoliko dana proslavili su 23. godišnjicu braka. Victoria je tim povodom na Instagramu posvetila objavu svom suprugu.

– Kažu da nije zabavan, kažu da se nikada ne smijem, rekli su da nećemo trajati. Danas slavimo 23 godine braka. Davide, ti si moje sve, puno te volim – napisala je.

Par se upoznao 1996. godine, a godinu dana kasnije započeli su ljubavnu vezu. Godine 1999. su se vjenčali, a u 23 godine braka dobili su četvero djece: Brooklyna, Romea, Cruza i Harper.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.