2 min. čitanja

U moru opet pronađena ručna bomba

U moru opet pronađena ručna bomba
Foto: Pixabay / Ilustracija

Policija je u petak dobila dojavu o pronađenoj bombi u moru pokraj mjesta Sveta Marija Magdalena. Bombu je slučajno uočio ronilac.

Na mjesto događaja došao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je utvrdio da se radi o ručnoj bombi M-75 koju je izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Iz policije još jednom pozivaju građane da bez ikakvih sankcija dobrovoljno predaju sva ilegalna ubojita sredstva i oružje koje posjeduju. Oružje i eksplozivna sredstva nemojte sami donositi u policijsku postaju kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja i neželjenog ozljeđivanja, već nazovite 192 ili najbližu policijsku postaju kako bi na teren izašli stručni i osposobljeni policijski službenici koji će na siguran način preuzeti oružje.

Policija zahvaljuje svim građanima koji su do sada prepoznali značaj akcije "Manje oružja - manje tragedija" i vratili oružje, a posebno zahvaljuje građanima koji po pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava odmah izvijeste policiju.

J.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Policija izvadila bombe s dna splitske plaže | | Morski HR
Na gradskoj plaži Žnjan u pravcu Duilova u Splitu, nakon što je poslijepodne iza 15.00 sati primljena dojava građana da su u moru neposredno uz obalu uočene dvije bombe, pripadnici Specijalne
U moru kod Paga i u rijeci Jadovi pronađene minobacačka mina i ručna bomba | | Morski HR
U rijeci Jadovi i u moru pokraj Paga jučer su pronađene i na siguran način uklonjene eksplozivne naprave. Pripadnici protueksplozijske zaštite gospićke Ispostave Regionalne protueksplozijske jedinice
Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.