1 min. čitanja

VIDEO Turist se olakšao u splitsku fontanu: "Pišate li ovako i u svojoj zemlji?"

VIDEO Turist se olakšao u splitsku fontanu: "Pišate li ovako i u svojoj zemlji?"
Foto: Edita Lučić / Screenshot

SPLIT - Radijska voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić snimila je muškarca koji se sinoć "olakšao" u fontani na splitskoj Rivi te video objavila na Facebooku uz komentar:

"Pišate li ovako i u svojoj zemlji? Imate li imalo srama? Ljudi moji..do kada ćemo ovo trpit? Policijoooo di ste?", napisala je.

Objava je pokupila i brojne komentare, mahom zgroženih građana.

"U Rimu se ovakvo što ne bi moglo dogoditi, a Hrvati u inozemstvu nisu ništa bolji"

"Pa može li gore? Dno dna. Nigdje nikog kad ih trebaš", rekao je jedan komentator, dok je druga komentatorica primijetila da se ovako nešto u Rimu ne bi moglo dogoditi: "U Rimu se ne smijem približiti fontani, kamoli tako nešto izvesti."

Neki su komentirali da su gosti ove godine užasni:

"Užas od gostiju. Nikad gori", "Ja se visše ne mogu načudit.. užas su..nikad gori nego ove godine odvratno više", Škovace i oni koji su srušili normalnu zemlju i dovode svakakav ološ. Fuj."

"Užas, mislim da je Split sam kriv što ima ovakve goste", napisao je jedan pratitelj, a drugi je dodao: "Naši redari hodaju zatvorenih očiju kraj svega što se po gradu Splitu događa".

Jedan od pratitelja je ipak zaključio da ni Hrvati u inozemstvu nisu ništa bolji pa je napisao: "Ni mi nismo bolji kad odemo van, isto se i mi ponašamo. Ja sam osoba koja je proputovala skoro pa cijeli svijet i to je manje važno sada, inače bili smo i u Rusiji za Svjetsko nogometno prvenstvo i vjerujte da smo mi činili i puno gorih stvari od pišanja po javnim mjestima….tako da…diskutabilno!", zaključio je.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.