1 min. čitanja

Braća sinković imaju novo europsko zlato: "Presretni smo!"

Braća sinković imaju novo europsko zlato: "Presretni smo!"
Foto: Facebook

Braća Martin i Valent Sinković ne kriju sreću nakon što su u nedjelju osvojili šesti naslov europskih prvaka na Europskom veslačkom prvenstvu koje se održava u Münchenu.

U cilj su ušli s vremenom 6:35.93, drugi su Španjolci Aleix Garcia Pujolar i Rodrigo Conde Romen (6:38.46), dok su treće mjesto zauzeli Litavci Armandas Kelmelis i Dovydas Nemeravicius (6:42.11), pišu Sportske novosti.

- Presretni smo s europskom titulom! Bilo je teško kao što smo i očekivali, Španjolci su bili odlični protivnici, čak su nas i iznenadili, krenuli jače nego što smo mislili. Ali mi smo se dobro osjećali u čamcu, bila nam je dobra tehnika, odličan ritam tako da smo odlučili nastaviti veslati svoj tempo, a drugih 1000 metara što budemo mogli napraviti. Na kraju se pokazalo kao dobra i dobitna odluka. Španjolci su posustali malo zadnjih 1000 metara iako znamo da imaju dobar finiš pa se nismo smjeli opustiti - rekao je Valent Sinković.

- Presretni smo! Nakon šest godina titula u dvojcu na pariće, u staroj i najdražoj disciplini! Sada nas čekaju tri dana odmora i nakon toga idemo na pripreme za Svjetsko prvenstvo. Nadamo se da više nećemo imati ozljeda, da ćemo ove pripreme odraditi 100 posto i da ćemo biti još bolji na Svjetskom prvenstvu - nadodao je Martin Sinković.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.