1 min. čitanja

Uhićen kradljivac iz Zadra

Uhićen kradljivac iz Zadra
Foto: PU zadarska

Policijski službenici Policijske uprave zadarske uhitili su lopova čije su fotografije objavili početkom mjeseca u nadi da će građani svojim dojavama pomoći u njegovu hvatanju.

Policijska Uprava zadarska je u ponedjeljak izvijestila:

Nakon što je Policijska uprava zadarska objavila fotografije muškarca koji se dovodi u vezu s kaznenim djelom teške krađe, zaprimili smo veći broj dojava građana koji su nam dostavili vrlo korisne informacije o počinitelju.

U subotu, 13. kolovoza uhićen je 21-godišnji hrvatski državljanin nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 02. kolovoza 2022. godine u večernjim satima u Zadru, u Ulici Akcije Maslenice iz zlatarnice u vlasništvu 44-godišnjakinje, s ciljem da se nepripadno materijalno okoristi, otuđio zlatni nakit, čime je vlasnici pričinio veću materijalnu štetu. Protiv osumnjičenika, nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru podnesena je kaznena prijava.

Želimo zahvaliti građanima koji su nam se s punim povjerenjem obratili i dostavili nam izuzetno korisne informacije za rješavanje kaznenog djela, kažu iz PU zadarske.

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.