1 min. čitanja

Zlarinske vatrogasce osvježili nautičari s jahte: "Neki mediji su to potpuno krivo shvatili"

Zlarinske vatrogasce osvježili nautičari s jahte: "Neki mediji su to potpuno krivo shvatili"
Foto: DVD Zlarin/Facebook

Vatrogasci iz DVD-a Zlarin, opet su imali pune ruke posla. Bila je to, kako kažu, zanimljiva i iscrpljujuća intervencija. Osvježenje nakon još jednog napornog dana dobili su s mega jahte Vibrant Curiosiity, koja je u vlasništvu njemačkog poduzetnika Reinholda Wurtha.

U njihovoj objavi na Facebooku opisali su svoj dan:

"Opet Kakan, opet mi, samo u društvu kolega iz JVP ŠIbenik i DVD Zablaće ovaj put, stotinjak metara od lokacije zadnjeg gašenja i naravno opet vrh brda. Jako jugo, zahtjevan teren, tri fire bossa u zraku, relejna dobava s dvije pumpe i cca 450 m cijevi.

Zanimljiva i iscrpljujuća intervencija. Osvježenje su nam smirajem dana ponudili s mega jahte Vibrant Curiosiity, koja je na slici, vlasništvo njemačkog poduzetnika Reinholda Wurtha."

Opet Kakan, opet mi, samo u društvu kolega iz JVP ŠIbenik i DVD Zablaće ovaj put, stotinjak metara od lokacije zadnjeg...

Posted by Dvd Zlarin on Wednesday, August 17, 2022

Međutim, par sati nakon objave, osvrnuli su se i javili ponovno u komentaru, budući da su bili iznenađeni popriličnom medijskom pažnjom koju je njihova objava izazvala. Žao im je, kako kažu, što se opet iz konteksta izvlačilo nešto što njima nikako nije bila namjera.

Komentar na to prenosimo u cijelosti:

"Hajdemo razjasniti nešto. Nismo imali pojma da će ova objava pobuditi toliku medijsku pozornost. Kako to obično biva, traže se i nađu bombastični naslovi, iz konteksta se izvadi nešto što će se klikati. Pravu izjavu su tražili i dobili je, jedino iz 24 sata.

Poanta autora objave nije bila ocrniti lokalne ugostitelje nego ukazati na toplu ljudsku gestu, s kakvima se često susrećemo i da nije riječ o njemačkom milijarderu, koga bi to zanimalo uopće? Ako smo nespretnošću nanijeli bilo kakvu štetu lokalnim ugostiteljima, iskreno se ispričavamo."

I.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.