FOTO Pogledajte kako je bilo na radionici soljenja ribe u Umagu

UMAG - Kako je objavio Muzej Grada Umaga, na radionici je bila izvrsna atmosfera, a sudionicima nije apsolutno ništa smetalo - ni smrad, ni sol - a posebno su bila vrijedna djeca!

- Koja ekipa se skupila u petak na radionici, od voditelja do sudionika! Ništa im nije smetalo, ni smrad, ni sol, radilo se sve u šesnaest, a kako su tek djeca bila vrijedna.

Cilj svih aktivnosti unutar projekta 'S okusom mora - Sapore di mare' povećanje je konzumacije ribe na našem području, a s obzirom na vaše dojmove s radionica, mislimo da u tome uspijevamo. Vidimo se 27. svibnja na posljednjoj radionici, radionici branja morskih puževa i priljepaka - objavio je Muzej Grada Umaga na svojim stranicama.

Radionica soljenja ribe održana je u petak 21. travnja - pogledajte galeriju!

B.K.

PROČTAJTE JOŠ:

Radionica soljenja ribe - Ovako se to radilo nekad!
U sklopu projekta “S okusom mora - Sapore di mare” Muzej Grada Umaga organizirao je nekoliko praktičnih radionica kako bi građanima prenijeli tradicionalna znanja i vještine lova, konzumacije i konzerviranja ribe, a sve u svrhu povećanja konzumacije ribe. Na radionici ćete ne samo čuti, već…