Međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam u Poreču
Promohotel otvara svoja vrata po 40. put, od 5. do 8. ožujka u dvorani Žatika u Poreču.
Na ukupno 5.000 m² izložbenog prostora okupiti više od 150 međunarodnih izlagača s više od 500 svjetskih brendova.
- Danas, kada je i turistički sektor na prekretnici i kada gosti očekuju vrhunsku uslugu i nezaboravno iskustvo, Promohotel pruža vrijedne informacije, kontakte i inspiraciju za optimizaciju poslovanja i dodatno unaprjeđenje doživljaja. I ove
godine očekujemo visoku posjećenost, aktivno sudjelovanje i razmjenu iskustava svih sudionika. Naši gosti sa sajma uvijek odlaze s novim znanjima i alatima kojima će unaprijediti svoje poslovanje, što je i svrha našeg rada - poručila je direktorica sajma Ivana Štiković.
- Kao međunarodni sajam utkao je put drugim sajmovima i dokazao da Poreč može kvalitetno organizirati velike međunarodne sajmove i manifestacije. Također, 40
izdanja sajma u našem gradu dokaz su kvalitete Promohotela i spremnosti sajma na prilagodbu kroz izazovna vremena, ali na način da uvijek ostane zanimljiv i privlačan kako izlagačima, tako i posjetiteljima - dodao je gradonačelnik Loris Peršurić.
Na sajmu će biti govora o održivosti, ljudskim resursima, umjesntoj inteligenciji i naravno - prodaji.
Pizza atrakcija
Jedna od atrakcija ovogodišnjeg sajma je hrvatsko izdanje prestižnog natjecanja Caputo Pizza Cup, između najboljih pizza majstora. U organizaciji mlina Caputo, Udruge napolitanskih pizzaiola APN i Mainardi Fooda, pizzaioli će odmjeriti snage u izradi Pizza Classica i Pizza Napoletana STG, a pobjednici će nastaviti natjecanje na svjetskom prvenstvu Trofeo Caputo u Napulju. Posjetitelji će u četvrtak 6.
ožujka uživo u dvorani Žatika moći pratiti uzbudljivo natjecanje i probati najbolje pizze.
Sajam je besplatan uz prethodnu registraciju na službenoj stranici promohotel.hr.
J.T.