Utopili se muškarac i žena na dnu rijeke Krke kod Skradinskog buka: “Pronađeni s rukom u ruci”

SKRADIN – Dvije su osobe smrtno stradale na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, potvrdili su nam iz Nacionalnog parka. 

“Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku „Krka“, smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe.

U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih.

Ravnateljica JU „NP Krka“ u svoje osobno ime i u ime Ustanove, izražava duboku sućut obitelji i prijateljima”, stoji u dopisu kojeg potpisuje ravnateljica Nella Slavica.

Prema prvim neslužbenim podacima s kojima raspolažemo, radi se o muškarcu i ženi, a pronašla ih je osoba koja je ronila s maskom.

– Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili – doznajemo od posjetitelja parka.

– Policija je u 15.38 sati zaprimila dojavu od čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Točno je, radi se o muškoj i ženskoj osobi kojima tek trebamo potvrditi identitet, a tijela će radi obdukcije biti prevezena na patologiju u Šibeniku – rekla je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor.

PROČITAJTE JOŠ: OPASNA KRKA Ovo nije prvo utapanje, donosimo još detalja

D.G.