1 min. čitanja

Utopili se muškarac i žena na dnu rijeke Krke kod Skradinskog buka: “Pronađeni s rukom u ruci”

SKRADIN – Dvije su osobe smrtno stradale na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, potvrdili su nam iz Nacionalnog parka.

“Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku „Krka“, smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe.

U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih.

Ravnateljica JU „NP Krka“ u svoje osobno ime i u ime Ustanove, izražava duboku sućut obitelji i prijateljima”, stoji u dopisu kojeg potpisuje ravnateljica Nella Slavica.

Prema prvim neslužbenim podacima s kojima raspolažemo, radi se o muškarcu i ženi, a pronašla ih je osoba koja je ronila s maskom.

– Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili – doznajemo od posjetitelja parka.

– Policija je u 15.38 sati zaprimila dojavu od čuvara iz Nacionalnog parka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Točno je, radi se o muškoj i ženskoj osobi kojima tek trebamo potvrditi identitet, a tijela će radi obdukcije biti prevezena na patologiju u Šibeniku – rekla je za Morski.hr glasnogovornica šibenske policije, Marica Kosor.

PROČITAJTE JOŠ: OPASNA KRKA Ovo nije prvo utapanje, donosimo još detalja

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.