1 min. čitanja

Ukrajinska pravobraniteljica: “Nema podataka o potrazi, zahtijevam da nastavite tragati!”

Ukrajinska pravobraniteljica: “Nema podataka o potrazi, zahtijevam da nastavite tragati!”
Foto: Facebook

Nema podataka o potrazi za nestalim građanima Ukrajine, članovima posade Bourbon Rhode izgubljenim tijekom potonuća u Atlantskom oceanu tri tjedna. To je izvijestila ukrajinska pravobraniteljica Lyudmyla Denisova na svojoj Facebook stranici.

“Nema podataka o potrazi za nestalim građanima Ukrajine, članovima posade broda Bourbon Rhode, koji se potopio 26. rujna 2019. u Atlantskom oceanu, prije tri tjedna. Trenutno ne postoje aktualni podaci i informacije o rezultatima potrage za šest državljana Ukrajine: Andrije Izmailsky, Aleksander Koršikov, Vjačeslav Kovalčuk, Jevgen Melgunov, Oleg Kravets i Dmytro Kozyrev. Vrijeme istječe, a rođaci nestalih građana Ukrajine ostaju bez ikakvih podataka o njihovoj sudbini “, napisala je Lyudmyla Denisova.

Apelirala je i na upravu Pomorskog centra za spašavanje i koordinaciju Fort-de-Francea, koji koordinira operacijom potrage i spašavanja radi pružanja podataka o statusu traganja za nestalih šest Ukrajinaca i njihovim hrvatskim kapetanom, Dinom Miškićem.

“Zahtijevam da nastavim potragu za ukrajinskim građanima, jer su život i zdravlje ljudi najveće vrijednosti!”, naglasila je ukrajinska pravobraniteljica.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.