2 min. čitanja

Turistička zajednica Bakra dobitnik prestižne međunarodne turističke nagrade GOLDEN INTERSTAS 2020

Turistička zajednica Bakra dobitnik prestižne međunarodne turističke nagrade GOLDEN INTERSTAS 2020
Foto: TZ Bakar / Miljenko Šegulja

BAKAR – Turistička zajednica Grada Bakra osvojila prestižnu međunarodnu turističku nagradu GOLDEN INTERSTAS 2020, čime si je osigurala mjesto u međunarodnom klubu zaslužnih za turizam.

Potaknuto dugogodišnjim nastojanjima i aktivnostima TZ Grada Bakra, a na inicijativu g. Šime Strikomana, Međunarodno Povjerenstvo turističkih novinara, predložilo je kandidaturu Turističke zajednice Grada Bakra za prestižnu međunarodnu turističku nagradu GOLDEN INTERSTAS 2020, a gradonačelnika g. Tomislava Klarića, predsjednika Turističkog vijeća TZ Bakra, za POSEBNO PRIZNANJE INTERSTAS 2020. Kandidatura je obrazložena vrlo kreativnim profesionalnim postignućima i izvrsnošću u prezentaciji bogatstva turizma, tradicijskih vrijednosti i kulture Bakra unatoč svim ovogodišnjim problemima s koronavirusom. Ocjena je da je time TZ Grada Bakra dala zapaženi doprinos ukupnosti turizma Grada

Foto: TZ Bakar / Ivor Mažar

Bakra, a time i Hrvatske u cijelosti.

Izvršni Direktorij manifestacije u suradnji sa Središnjim odborom F.E.S.T./Europska federacija turističkih novinara i pisaca, donio je Odluku o dodjeli međunarodnih turističkih nagrada za ovu godinu, i to; individualnu nagradu POSEBNO PRIZNANJE INTERSTAS ‘2020. dodijelili su gospodinu Tomislavu Klariću, gradonačelniku Grada Bakra, a kolektivnu nagradu GOLDEN INTERSTAS ‘2020. dodijelili su Turističkoj zajednici Grada Bakra, za izvrsnost i visoku kvalitetu rada u doprinosu razvoja turizma Grada Bakra.

– Iznimno smo ponosni na osvojenu nagradu GOLDEN INTERSTAS 2020 za izvrsnost u turizmu. Ova nagrada veliko je priznanje cijelom našem timu i kruna za sav uloženi trud i entuzijazam u sve što radimo, što je na koncu i dovelo do osvajanja ove prestižne međunarodne turističke nagrade. Ovom prilikom zahvalila bih se svim svojim suradnicima koji su sudjelovali u izgradnji naše turističke priče i što su svojom predanošću i profesionalnošću doprinijeli osvajanju ove vrijedne nagrade, što je samo potvrda tome da kad se srcem radi, rezultati ne mogu izostati… – naglasila je direktorica TZ Grada Bakra, Sonja Jelušić Marić.

Bakar na vrhu – Foto: Denis Flego

27. INTERSTAS/Međunarodni festival turizma, turističkog filma, krajobraza – Međunarodni klub zaslužnih za turizam, održat će se, sukladno uvjetima sa COVID-19, u dane 11, 12 i 13. studenog u Solinu. Cjelokupna manifestacija, predstavljanje Laureata i prateća događanja, održava se uz potporu FIJET, FEST, ITCO, AEFP, CiB/svjetskih i europskih resornim asocijacijama u turizmu, turističkom novinarstvu, filmu, krajobrazu, pod pokroviteljstvom Splitsko-dalmatinske županije i grada Solina, te visokim pokroviteljstvom Hrvatskog sabora i predsjednika Republike Hrvatske.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.