1 min. čitanja

BRAČANI DARIVAJU BOLNICE “Bročko uje za vridne jude”

BRAČANI DARIVAJU BOLNICE “Bročko uje za vridne jude”
Foto: Wikimedia / SeekPng / Morski HR

Brački maslinari odlučili su ove za mnoge teške dane začiniti jednom humanitarnom gestom. Vrijednim djelatnicima hrvatskih bolnica, odlučili su darivati najdragocjenije što imaju, plod djela svojih ruku – maslinovo ulje.

– Kako bismo ovaj Božić i božićne blagdane učinili malo radosnijima, pokrenuta je humanitarna akcija kojom bi Bračani donirali svoje maslinovo ulje Kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj, odnosno vrijednim ljudima koji u njima rade, pogotovo u ovim izazovnim vremenima pandemije COVID – 19. Uključena su sva mjesta otoka Brača, a koordinaciju preuzimaju Turističke zajednice – javlja Turistička zajednica Općine Bol.

– Ukoliko želite sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji ”Bročko uje za vridne jude”, molimo vas da količinu vašeg maslinovog ulja koju želite (minimalno 1 litra) donesete u ured Turističke zajednice općine Bol, u periodu od ponedjeljka 30. studenog 2020. do petka 4. prosinca 2020., u vremenu od 8:30 h – 14:00 h.

Poželjno bi bilo da ambalaža bude staklena, no nije nužno. Na ambalažu stavite svoje etikete, a ukoliko ih nemate za vas će ih ovim povodom nacrtati djeca iz Dječjeg vrtića ”Mali princ”.

Nakon završenog prikupljanja, maslinovo ulje će se distribuirati po Kliničkim bolničkim centrima u Hrvatskoj, a o točnim odredištima i količinama ćemo vas naravno informirati.

Neka naše ulje donese radost i uljepša blagdane svima koji se brinu za naše zdravlje te svima koji će na žalost i ove blagdane provesti odvojeni od svojih najbližih – poručuju iz TZO Bol.

Od srca hvala svima koji će se odazvati ovoj doista hvale vrijednoj akciji!

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.