2 min. čitanja

Nacionalni park Mljet se otvara za posjetitelje

Nacionalni park Mljet se otvara za posjetitelje
Foto: Boris Kačan

MLJET – Dragi posjetitelji, Nacionalni park Mljet otvara svoja vrata 26. ožujka 2021.!

Uživanje u prirodnim i kulturnim vrijednostima NP Mljet je moguće po promotivnim cijenama ulaznica i to 50,00 kuna za odrasle i 30,00 kuna za djecu i studente. Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40,00 kuna za odrasle i 20,00 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan. Promotivne cijene za posjet NP Mljet vrijede za razdoblje od 26. ožujka do 5. travnja 2021.

Foto: NP Mljet

Ulaznica uključuje i vožnju brodom te posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera.

NP Mljet možete posjetiti svaki dan od 08:00 do 15:00 sati, a ulaznice možete kupiti na webshopu www.np-mljet.hr ili na prodajnim mjestima Pomena i Info punkt na Velikom jezeru.

Foto: NP Mljet

NP Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama NP Mljet, plovite po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

Molimo da zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka:

– ponesete masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija

– redovito dezinficirate ruke

– vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama.

Foto: Boris Kačan / NP Mljet

Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije na tel. 020 744041 i na e-mail turizam@np-mljet.hr.

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.