WWF poziva priobalne ribare na dodjelu bespovratnih sredstava

Foto: Darko Mihalić / WWF Mediterranean

WWF (World Wildlife Fund – podružnica u Rimu) objavljuje POZIV NA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA za priobalne ribare u Sredozemlju.

WWF želi ubrzati korištenje sredstava Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR) s ciljem postizanja održivosti priobalnog ribarstva u Sredozemlju. Bespovratna sredstva rezervirana su za ribare koji su se obvezali podnijeti zahtjev za sredstva nacionalnim tijelima koja upravljaju EFPR-om.

Priobalni ribari iz Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije, Hrvatske i Grčke, koji zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti i zainteresirani su za sredstva za sufinanciranje i tehničku pomoć pri izradi zahtjeva za EFPR-ova sredstva, pozivaju se podnijeti projektne prijedloge koji su u skladu s Pravilima i Kriterijima ovog Poziva.

Prijavni obrasci s projektnim prijedlozima i potpisanom deklaracijom dostavljaju se e-poštom na adresu applications@wwfmedpo.org najkasnije do 15. svibnja 2021. u 12:00 sati (ponoć).

Za više informacija zainteresirani se mogu javiti putem e-pošte na applications@wwfmedpo.org ili nazvati gđu Silviu Ritossa (koordinatorica za dodjelu sredstava EFPR-a) na +39 345889 21 26 (na engleskom, francuskom, talijanskom ili španjolskom jeziku).

Plava Riba