1 min. čitanja

WWF poziva priobalne ribare na dodjelu bespovratnih sredstava

WWF poziva priobalne ribare na dodjelu bespovratnih sredstava
Foto: Darko Mihalić / WWF Mediterranean

WWF (World Wildlife Fund – podružnica u Rimu) objavljuje POZIV NA DODJELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA za priobalne ribare u Sredozemlju.

WWF želi ubrzati korištenje sredstava Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo (EFPR) s ciljem postizanja održivosti priobalnog ribarstva u Sredozemlju. Bespovratna sredstva rezervirana su za ribare koji su se obvezali podnijeti zahtjev za sredstva nacionalnim tijelima koja upravljaju EFPR-om.

Priobalni ribari iz Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije, Hrvatske i Grčke, koji zadovoljavaju kriterije prihvatljivosti i zainteresirani su za sredstva za sufinanciranje i tehničku pomoć pri izradi zahtjeva za EFPR-ova sredstva, pozivaju se podnijeti projektne prijedloge koji su u skladu s Pravilima i Kriterijima ovog Poziva.

Prijavni obrasci s projektnim prijedlozima i potpisanom deklaracijom dostavljaju se e-poštom na adresu applications@wwfmedpo.org najkasnije do 15. svibnja 2021. u 12:00 sati (ponoć).

Za više informacija zainteresirani se mogu javiti putem e-pošte na applications@wwfmedpo.org ili nazvati gđu Silviu Ritossa (koordinatorica za dodjelu sredstava EFPR-a) na +39 345889 21 26 (na engleskom, francuskom, talijanskom ili španjolskom jeziku).

Plava Riba

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.