2 min. čitanja

Sljedeća dva tjedna posjet Nacionalnom parku Mljet po doista simboličnim cijenama!

Sljedeća dva tjedna posjet Nacionalnom parku Mljet po doista simboličnim cijenama!
Foto: NP Mljet

MLJET – Nacionalni park Mljet poziva posjetitelje da u razdoblju od 15. do 31. svibnja po promotivnim cijenama ulaznica i to 50 kuna za odrasle i 30 kuna za djecu i studente, posjete najstarije morsko zaštićeno područje!

Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan. Ulaznica uključuje posjet svim kopnenim lokalitetima, vožnju brodom po Velikom jezeru i posjet otoku Sv. Marija. Ulaznice možete kupiti na webshopu www.np-mljet.hr ili na prodajnim mjestima NP Mljet.

Foto: NP Mljet

NP Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama NP Mljet, plovite po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

NP Mljet je moguće posjetiti iz Dubrovnika katamaranom TP line – Nona Ana, trajektom Jadrolinije iz luke Prapratno na Pelješcu ili katamaranom Krilo – Kapetan Luka iz Splita. Ukoliko ste u Dubrovniku posjetite i Informacijski punkt u luci Gruž.

Foto: Boris Kačan

Molimo da zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka:

– ponesete masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija

– redovito dezinficirate ruke

– vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama.

Za sva dodatna pitanje i informacije možete zvati na tel. 020 744041 ili pisati na e-mail turizam@np-mljet.hr!

Foto: Miro Branković

Sponzorirani sadržaj

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.