Sljedeća dva tjedna posjet Nacionalnom parku Mljet po doista simboličnim cijenama!

Foto: NP Mljet

MLJET – Nacionalni park Mljet poziva posjetitelje da u razdoblju od 15. do 31. svibnja po promotivnim cijenama ulaznica i to 50 kuna za odrasle i 30 kuna za djecu i studente, posjete najstarije morsko zaštićeno područje!

Kupnjom ulaznice preko webshopa posjetitelji ostvaruju dodatni popust na ulaznice te one iznose 40 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan. Ulaznica uključuje posjet svim kopnenim lokalitetima, vožnju brodom po Velikom jezeru i posjet otoku Sv. Marija. Ulaznice možete kupiti na webshopu www.np-mljet.hr ili na prodajnim mjestima NP Mljet.

Foto: NP Mljet

NP Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama NP Mljet, plovite po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

NP Mljet je moguće posjetiti iz Dubrovnika katamaranom TP line – Nona Ana, trajektom Jadrolinije iz luke Prapratno na Pelješcu ili katamaranom Krilo – Kapetan Luka iz Splita. Ukoliko ste u Dubrovniku posjetite i Informacijski punkt u luci Gruž.

Foto: Boris Kačan

Molimo da zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka:

– ponesete masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija

– redovito dezinficirate ruke

– vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama.

Za sva dodatna pitanje i informacije možete zvati na tel. 020 744041 ili pisati na e-mail turizam@np-mljet.hr!

Foto: Miro Branković
Sponzorirani sadržaj