Izgubio vjenčani prsten, pa mu ga pronašao cipal!

Foto: Facebook

Skupi vjenčani prsten slučajno je otkrila roniteljica nakon što ga je izgubio muškarac prilikom ronjenja kod otoka Norfolka. Događa se i ne bi bilo ništa čudno, da mu prsten prije toga nije pronašao cipal!

Suzie Quintal i njezin suprug Nathan Reeves, posjetili su otok Norfolk koji se nalazi oko 1.600 km sjeveroistočno od Sydneya kako bi vidjeli obitelj tijekom božićnog razdoblja. No dok je suprug otišao na kupanje u zaljev Emily, iznenada je primijetio da mu je prsten otpao.

Foto: Facebook

Sve nade bile su izgubljene, dok ovog tjedna lokalna roniteljica na dah Susan Prior nije uočila nestali prsten i to oko tijela cipla.

I sama je čula da je jedan par ranije ove godine izgubio vjenčani prsten, pa ih je potražila putem Facebooka.

Govoreći za australski Daily Mail Susan je ispričala da joj je sam pogled na ribu zarobljenu u prstenu bio stravičan.

Rekla je da je vidjela i druge ribe ulovljene u plastične prstenove, ali da je uistinu zabrinjavajuće vidjeti jednu okovanu metalom.

– Metalni prsten se može ukloniti samo hvatanjem ribe u mrežu i nježnim uklanjanjem. Čini se da je riba zasad u redu, ali kako raste, prsten će se urezati u nju – ispričala je ova roniteljica, više zabrinuta za cipla, nego za mladoženju.

Suzie je pak ispričala da je njezin suprug pretražio sva mjesta koja su posjetili, ali da ga nije uspio pronaći.

Foto: Facebook

– Svaki put prije nego što se ide kupati kažem mu da skine prsten. Ali nije ga skinuo, pa ga je izgubio. Dan prije naše druge godišnjice braka – izjadala se Daily Mailu.

Rekla je da su se, nakon što nisu imali sreće sami pronaći prsten, mještani na otoku odmah udružili i pružili pomoć – neki tražeći prsten i detektorima metala.

– Nisam mogla vjerovati. Imam nekoliko prijatelja na otoku i prilično su odlučni u potrazi za njim – rekla je.

– Mog supruga cijela ova priča puno ne zabrinjava. On ne razumije zašto je nastala takva frka – dodala je.

Suzie i njezin suprug nisu se mogli vratiti na otok Norfolk i sada sa strepnjom čekaju hoće li ljudi pronaći ribu s njegovim vjenčanim prstenom.

D.G.

Vaš komentar