1 min. čitanja

Kreću nove brzobrodske linije koje povezuju Dalmaciju i Kvarner

Kreću nove brzobrodske linije koje povezuju Dalmaciju i Kvarner
Foto: G&V Line

ZADAR – Zadarski brodar G&V Line Iadera nastavlja morskim putem povezivati Dalmaciju i Kvarner. Ove sezone plovit će se na dvije brzobrodske putničke linije: Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka te Zadar-Božava-Silba-Mali Lošinj-Susak.

Linija koja povezuje Zadar i Rijeku s otocima Silbom, Rabom i Krkom održava se od 2019.godine, a ove sezone, na osnovu prošlogodišnjih rezultata i prijedloga putnika, uvedene su neke izmjene. Polazak će tako biti u jutarnjim satima iz Zadra, a povratak u poslijepodnevnim satima iz Rijeke. Ruta je izmijenjena na način da će brod, umjesto u Lopar na Rabu, pristajati u grad Rab. Na brzobrodskoj liniji Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka i obratno plovit će se svaki ponedjeljak, srijedu, petak i nedjelju.

Utorak, četvrtak i subota rezervirani su za plovidbu na drugoj brzobrodskoj liniji, koja se ove sezone uvodi po prvi put: Zadar-Božava-Silba-Mali Lošinj-Susak i obratno.

Obje linije će, u razdoblju od 01.06. do 30.09.2021., održavati katamaran Antonija, koji nudi ugodnu plovidbu u klimatiziranom salonu, besplatni wi-fi, bogatu ponudu brodskog bara te mogućnost prijevoza bicikla, kao i kućnih ljubimaca.

Prva plovidba održat će se u utorak, 01.06.2021., na brzobrodskoj liniji Zadar-Božava-Silba-Mali Lošinj-Susak, s polaskom iz Zadra u 08:00h i povratkom sa Suska u 16:30h. Dan nakon, u srijedu 02.06.2021., kreće plovidba na liniji Zadar-Silba-Rab-Krk-Rijeka, s polaskom iz Zadra u 08:00h te povratkom iz Rijeke u 16:00h.

Red plovidbe, cjenik i svi detalji nalaze se na web stranici, putem koje je moguća i online kupovina karata.

D.G.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.