2 min. čitanja

MONTY UNDERDOG MARATHON Nesvakidašnje natjecanje vlasnika i njihovih pasa na crikveničkoj plaži

MONTY UNDERDOG MARATHON Nesvakidašnje natjecanje vlasnika i njihovih pasa na crikveničkoj plaži
Foto: Goran Kovačić / PIXSELL

CRIKVENICA – Na plaži Monty’s Beach u Crikvenici, u nedjelju 29. kolovoza održava se Monty Underdog Marathon”, 5. nesvakidašnje natjecanje vlasnika i njihovih pasa.

Neuobičajena utrka u kojoj glavnu ulogu imaju četveronožni ljubimci događa se ovaj tjedan u Crikvenici. Na svjetski poznatoj plaži za pse Monty’s Beach u nedjelju 29. kolovoza održava se plivačko natjecanje pasa i vlasnika, s početkom u 18 sati. Radi se o petom po redu natjecanju takvog tipa u Hrvatskoj.

– Prijavljeni natjecatelji krenut će s početka Monty plaže odakle će psi i njihovi vlasnici trčati 200 metara do vrha rive gdje će skakati u more i otplivati 200 metara do cilja smještenog na žalu plaže – pojasnio je pravila natjecanja Igor Montanari Knez, vlasnik Monty’s Beach-a.

One najbrže, naravno, očekuju vrijedne nagrade sponzora. Tandem koji stigne prvi osvojit će brodicu na cjelodnevni najam koju osigurava Rab Rental. Nagrada za drugo mjesto je večera za dvoje s ljubimcem, koju poklanja restoran Corso u Crikvenici u iznosu od 400,00 kn, a treće mjesto osvojiti će večeru sa ljubimcem u konobi Karoca u iznosu od 300,00 kn.

No, tu natjecanju nije kraj jer su organizatori pripremili dodatne, slasne, kategorije za simpatične sudionike. Nakon glavne utrke psi će se okrijepiti tortom i sladoledom te osvježiti psećom pivom, što će im dati priliku za osvajanje posebnih nagrada. Najbržeg ispijača pive, Carlsberg nagrađuje sandukom pive. Nagradu za najbržeg jedača sladoleda , sponzorira Destilerija Aura gdje će pobjednici osvojiti bon za konzumaciju te razgledavanje Aurine destilerije u Buzetu te njihov poklon paket.

Naravno tu je i nagrada za zadnje mjesto koju nećemo otkriti da ne motiviramo previše natjecatelje da zabušavaju.

Ovo veselo događanje održava se uz vjernu podršku i potporu Grada Crikvenice i Turističke zajednice Kvarnera.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se besplatno prijaviti na broj telefona: 092 2596 088.

O zanimljivosti utrke govori i činjenica da u Crikvenicu dolazi najpoznatija svjetska novinska agencija Reuters, tako da postoji velika mogućnost da slike prijavljenih četveronožnih ljubimaca obiđu cijeli svijet. Izvrsna je to prilika za posjetiti ovaj prekrasan događaj i uživati u dobroj zabavi, kakvu se ne viđa svaki dan.

I.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.