2 min. čitanja

PRILIKA ŽIVOTA Hrvatska turistička zajednica traži direktore i voditelje ispostava

PRILIKA ŽIVOTA Hrvatska turistička zajednica traži direktore i voditelje ispostava
Foto: Pixabay

Često se u javnosti stekne dojam da je raditi u Hrvatskoj turističkoj zajednici kao da ti je “žlica pala u med”. Blago njemu/njoj, radi u uredu HTZ-a u New Yorku, zarađuje dobro, a ne pretrgne se od posla – rečenica je koja je izgovorena nemali broj puta. No je li baš sav posao HTZ-ovaca listanje bespuća interneta u potrazi za člancima stranih časopisa o Hrvatskoj s natruhom statističkih izračuna? Svi koji misle da je rad za HTZ “mačji kašalj” i da bi oni to napravili puno bolje, evo prilike života!

Hrvatska turistička zajednica održala je online putem 81. sjednicu Turističkog vijeća HTZ-a, na kojoj je usvojena odluka o raspisivanju natječaja za izbor i imenovanje direktora predstavništava i voditelja ispostava Hrvatske turističke zajednice. Riječ je o natječaju koji se odnosi na osam tržišta, a koji će biti raspisan najkasnije do 1. rujna 2021. godine. Prijave će se zaprimati u trajanju od 15 dana od dana objave natječaja.

Foto: HTZ

Natječaj se odnosi na predstavništva HTZ-a na tržištu Beneluxa sa sjedištem u Bruxellesu, Francuske sa sjedištem u Parizu, Italije sa sjedištem u Milanu, Južne Koreje sa sjedištem u Seoulu, Njemačke sa sjedištem u Frankfurtu, Poljske sa sjedištem u Varšavi, Rusije sa sjedištem u Moskvi, SAD-a sa sjedištem u New Yorku te na Ispostavu HTZ-a u Münchenu.

– Mreža predstavništava HTZ-a ima značajnu ulogu u promociji naše zemlje kao turističke destinacije što je posebice došlo do izražaja u okolnostima globalne pandemije korona virusa kada su kontakti s inozemnim partnerima i medijima te provedba ciljanih promotivnih aktivnosti bili važan preduvjet u postizanju pozitivnih turističkih rezultata kojima danas svjedočimo. Naši dugoročni ciljevi podrazumijevaju još snažnije pozicioniranje Hrvatske na inozemnim tržištima kao kvalitetne, sigurne i dobro pripremljene destinacije pa ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane stručnjake koji svojim radom i iskustvom mogu doprinijeti postizanju zacrtanih ciljeva da se prijave na natječaj – poručio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Foto: New York/Pexels

Turističko vijeće HTZ-a za potrebe provedbe natječaja oformilo je čak i Povjerenstvo za evaluaciju pristiglih kandidatura koje će, po isteku roka za prijavu na natječaj, evaluirati te provesti intervjue s odabranim kandidatima. Odluku o imenovanju direktora predstavništava donijet će Turističko vijeće HTZ-a.

Tekst javnog poziva sa svim informacijama bit će objavljen na službenim web stranicama HTZ-a, stoji u priopćenju.

K.B.

Pritisnite ESC za zatvaranje.

© 2024 Morski HR. Powered by Ghost & Staticweb.dev

You've successfully subscribed to Morski HR
Great! Next, complete checkout for full access to Morski HR
Welcome back! You've successfully signed in
Success! Your account is fully activated, you now have access to all content.
Success! Your billing info is updated.
Billing info update failed.
Your link has expired.