VIDEO: NEVJEROJATNO! Čovjek na Viru glisira na jet skiju s malenim djetetom bez kacige i blizu obale

Foto: Čitateljica

VIR – Pročitavši članak o jučerašnjem sudaru dva jet skija u kojem je ozlijeđen jedan maloljetnik koji je i sam sudjelovao u pomorskom incidentu, javila nam se njemačka državljanka s Vira koja je svjedočila naprosto nevjerojatnom događaju.

Stariji muškarac, po svemu sudeći djeda malene djevojčice, odlučio je provozati dijete na jet skiju, upravo onako, kako se to ne smije, glisirajući velikom brzinom, bez zaštitne opreme na djetetu i sebi i tek nekoliko metara od obale.

– Danas sam pročitala vaš članak o jet skijevima na Viru. I mogu potvrditi, ove godine je to bilo strašno. Čak i uz obale gdje turista nema u velikim količinama. Ovaj čovjek s malim djetetom vozio se uz same bove, tek 15 -ak metara od plaže – kazuje nam i šalje ove snimke koje je objavila i na društvenim mrežama, no kako tvrdi, bez nekog efekta.

– Pravila za jet skijaše ne vrijede na Viru. Zato čovjek vozi unuka ili unuku i to velikom brzinom tek nekoliko metara od prvih kupača. Zar mu doista nije važno hoće li ozlijediti nekoga tko se želi okupati? – kazuje nam ova žena, zgrožena ovim događajem koji se dogodio u prvoj polovini rujna.

Snimila je i video, pa pogledajte samo ovo…